Bauhaus spirit

Bauhaus spirit

START 18 .30U

TAAL
Duits, Engels, Frans, Spaans / Engels ondertiteld

REGIE
Niels Bolbrinker & Thomas Tielsch

ZAAL
1

DUUR
150minuten

SPEKER
Aura Luz Melis

Meer informatie
over deze spreker
 

100 jaar geleden ontstond de radicale artistieke utopie die leidde tot de meest invloedrijke architectonische school van onze eeuw. Het legde de basis voor de manier waarop we vandaag leven. Jonge architecten, docenten, ontwerpers, sociologen reflecteren in de film Bauhaus Spirit op hun Bauhaus-ervaring. In het internationale crossmedia project wordt de spannende geschiedenis geportretteerd en onderzocht wat betekenis van de legendarische Bauhaus beweging is voor de huidige ontwikkelingen. Hoe moeten we leven en waar gaan we naartoe?

De Bauhaus beweging is van invloed geweest op veel kunstdisciplines wat de film naast het architectuur-minnend publiek ook aantrekkelijk maakt voor liefhebbers van kunst en vormgeving.

In aansluiting op het gereedkomen van de mobiele textiele wanden die architectenbureau Inside Outside voor de LocHal heeft ontworpen zal architecte Aura Luz Melis voorafgaand aan de vertoning een lezing verzorgen. De Venezolaanse werkt als partner bij Inside Outside en heeft brede ervaring op het gebied van productontwerp, architectuur en landschapsarchitectuur.

KOOP TICKET

13 APRIL 2019

volg ons #tiaff

U kunt contact opnemen met TIAFF middels:

info[at]tiaff.nl
+31 (0)6 26456159

INDIENEN FILM