TIAFF 2021 GEANNULEERD. WE ZIEN U GRAAG TERUG IN APRIL 2022.

 

De voortdurende coronacrisis en de daarmee gepaard gaande maatregelen heeft de organisatie helaas doen besluiten om het Tilburg Architectuur Film Festival dat gepland stond voor 24 april a.s. te annuleren.

 

De ruimtelijk-maatschappelijke opgave is relevanter dan ooit, en TIAFF ziet dan ook volop mogelijkheden om in april 2022 weer een actueel programma met films en sprekers aan te bieden

 

De organisatie vindt het erg jammer dat er dit jaar geen festival plaats kan vinden. Door het komend jaar de focus te leggen op een nieuwe editie, gaat de organisatie aan de slag om in 2022 wederom een voor velen aansprekend programma samen te stellen. Houd www.tiaff.nl en de social media-kanalen in de gaten voor meer informatie de editie in 2022.

 

TIAFF dankt de ambassadeurs, partners, sponsoren en subsidiënten voor hun steun, en verwelkomt hen graag weer in april 2022.

TIAFF PROGRAMMA


PROGRAMMA

DOORLOPEND
GROTE ZAAL
(zaal 1)
RUIMTE X
(zaal 2)
ZAAL 3
ZAAL 4
DOOR
LOPEND

TIAFF TICKETS

TIAFF AMBASSADEURS

WINY MAAS

Architect, stedenbouwkundige en landschapsontwerper Winy Maas richtte in 1993 samen met Jacob van Rijs en Nathalie de Vries architectenbureau MVRDV op. Maas kreeg internationale faam dankzij een breed scala aan bouwtypologieën, waaronder de Markthal in Rotterdam en de Glazen Boerderij in Schijndel.

"Ik pleit voor dichtere, groenere, aantrekkelijkere en meer leefbare steden, met een ontwerpbenadering die zich richt op door de gebruiker gedefinieerde, innovatieve en duurzame ideeën voor de gebouwde omgeving, ongeacht de typologie of de schaal."

TIAFF LOCATIE

TIAFF SPONSOREN

april 2022

volg ons #tiaff

U kunt contact opnemen met TIAFF middels:

info[at]tiaff.nl
+31 (0)6 26456159

INDIENEN FILM