Tot onze spijt moeten we mededelen dat het TIAFF festival dat op 17-18 april zou plaatsvinden wordt verplaatst naar 18-19 september.

Dit vanwege de recente ontwikkelingen van het coronavirus. We volgen de richtlijnen van het RIVM, de gemeente Tilburg en Rijksoverheid op de voet. We proberen het samengestelde programma zo intact mogelijk te houden. Mochten er wijzigingen plaatsvinden dan melden wij dit op onze website en social media.

Heb je al een kaartje? Dan kun je die gewoon in september gebruiken. Kun je er helaas niet bij zijn? Stuur een mail naar info@tiaff.nl en we storten het aankoopbedrag terug.

Zorg goed voor jezelf en voor de ander!

TIAFF PROGRAMMA


PROGRAMMA

DOORLOPEND
GROTE ZAAL
(zaal 1)
RUIMTE X
(zaal 2)
ZAAL 3
ZAAL 4
DOOR
LOPEND

TIAFF TICKETS

Tickets voor TIAFF zijn te koop bij de films op deze website en op de site van Cinecitta.

Een regulier ticket kost 8,50 euro. Het studententarief (op vertoon van studentenkaart) is 6,50 euro. 

Entree tot de openingsfilm en keynote lezing van Winy Maas op vrijdag 17 april om 19:00 kost 12,50 euro.

 

TIAFF AMBASSADEURS

WINY MAAS

 

Architect, stedenbouwkundige en landschapsontwerper Winy Maas richtte in 1993 samen met Jacob van Rijs en Nathalie de Vries architectenbureau MVRDV op. Maas kreeg internationale faam dankzij een breed scala aan bouwtypologieën, waaronder de Markthal in Rotterdam en de Glazen Boerderij in Schijndel.

"Ik pleit voor dichtere, groenere, aantrekkelijkere en meer leefbare steden, met een ontwerpbenadering die zich richt op door de gebruiker gedefinieerde, innovatieve en duurzame ideeën voor de gebouwde omgeving, ongeacht de typologie of de schaal."

TIAFF LOCATIE

Art-house Cinecitta beschikt over vier filmzalen (174, 50, 49 en 38 zitplaatsen) een restaurant / café en een binnentuin. Het festival zal een dag lang gebruik maken van al deze faciliteiten.

Meer info op www.cinecitta.nl

TIAFF SPONSOREN

18/19 september 2020

volg ons #tiaff

U kunt contact opnemen met TIAFF middels:

info[at]tiaff.nl
+31 (0)6 26456159

INDIENEN FILM