Op 17 en 18 april 2020 vindt de vierde editie van TIAFF plaats. 16 films en 10 sprekers over het thema van dit jaar: 'Models & Ruins'.

TIAFF ambassadeur Winy Maas zal op vrijdagavond 17 april de openingslezing verzorgen in filmhuis Cinecitta.

Met ‘Models and Ruins’ wil TIAFF licht werpen op de vergankelijkheid en kwetsbaarheid van ontwerpen en ideaalmodellen in de architectuur en stedenbouw.

Wat op het ene moment een ideaalmodel is voor een nieuw gebouw, een nieuwe stad of een nieuwe samenleving, kan door een veranderende tijdsgeest zomaar achterhaald, irrelevant of uit de mode zijn.

TIAFF PROGRAMMA


PROGRAMMA ZATERDAG

DOORLOPEND
GROTE ZAAL
(zaal 1)
RUIMTE X
(zaal 2)
ZAAL 3
ZAAL 4
DOOR
LOPEND

TIAFF 2020

Momenteel zijn we druk bezig met de samenstelling van het programma voor 2020. Heb jij tips, ideëen of filmsuggesties stuur ze naar info@tiaff.nl.

Medio februari 2020 maken we het programma bekend. Volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

TIAFF TICKETS

Tickets zullen 1 maart 2020 in de verkoop gaan. Noteer vast in je agenda!

 

TIAFF AMBASSADEURS

WINY MAAS

 

Architect, stedenbouwkundige en landschapsontwerper Winy Maas richtte in 1993 samen met Jacob van Rijs en Nathalie de Vries architectenbureau MVRDV op. Maas kreeg internationale faam dankzij een breed scala aan bouwtypologieën, waaronder de Markthal in Rotterdam en de Glazen Boerderij in Schijndel.

"Ik pleit voor dichtere, groenere, aantrekkelijkere en meer leefbare steden, met een ontwerpbenadering die zich richt op door de gebruiker gedefinieerde, innovatieve en duurzame ideeën voor de gebouwde omgeving, ongeacht de typologie of de schaal."

TIAFF LOCATIE

Art-house Cinecitta beschikt over vier filmzalen (174, 60, 49 en 38 zitplaatsen) een restaurant / café en een binnentuin. Het festival zal een dag lang gebruik maken van al deze faciliteiten.

Meer info op www.cinecitta.nl

TIAFF SPONSOREN

17/18 april 2020

volg ons #tiaff

U kunt contact opnemen met TIAFF middels:

info[at]tiaff.nl
+31 (0)6 26456159

INDIENEN FILM