OP VRIJDAG 12 APRIL EN ZATERDAG 13 APRIL 2019 ZAL HET TILBURG ARCHITECTUUR FILM FESTIVAL PLAATSVINDEN.  EEN DAG LANG ZAL CINECITTA IN HET TEKEN STAAN VAN FILMS, LEZINGEN, EXPOSITIES EN ONTMOETINGEN.

 

TIAFF 2018 beleven  FOTOALBUM 2018

TIAFF PROGRAMMA

HET THEMA VAN TIAFF 2019 IS ‘THE OTHER SIDE OF CITY’. MET DIT THEMA ONDERZOEKT TIAFF DE RUIMTE BUITEN DE STAD DIE IN VEEL GEVALLEN IN DIENST STAAT VAN DE STAD. URBANISATIE LEGT WERELDWIJD IN GROTE MATE BESLAG OP HET AARDOPPERVLAK, MAAR HET AREAAL AAN STEDEN IS RELATIEF VERGELEKEN MET DE RUIMTE DIE IN DIENST STAAT VAN DE STAD, RUIMTES ZOALS HAVENS, DATA CENTERS, WINDMOLENPARKEN, PLEKKEN VOOR VOEDSELPRODUCTIE, ENERGIEOPWEKKING EN MIJNEN. TERWIJL WERELDWIJD MENSEN NAAR STEDEN VERHUIZEN EN DORPEN LEEGLOPEN, VERANDERT HET PLATTELAND IN RAP TEMPO. TIAFF IS NIEUWSGIERIG NAAR DE IMPACT VAN DEZE VERANDERING OP DE FYSIEKE RUIMTE EN LANDSCHAPPEN WERELDWIJD.

HET PROGRAMMA VOOR TIAFF 2019 IS NOG VOLOP IN ONTWIKKELING EN ZAL BESTAAN UIT TWEE DAGEN VOL FILMS, LEZINGEN EN ANDERE ACITVITEITEN.

Hier is binnenkort meer informatie over de lezingen te vinden.

PROGRAMMA VRIJDAG

ZATERDAG

DOORLOPEND
GROTE ZAAL
RUIMTE X
ZAAL 3
ZAAL 4
00:00 u
00:00 u
DOOR
LOPEND

TIAFF TICKETS

Kaarten voor het festival zijn nu nog niet beschikbaar. Houd deze website in de gaten voor de actuele kaartverkoop.

Koop de tickets later via de filmlink in het programma of via de site van cinecitta. Studenten kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief.

 

TIAFF LOCATIE

Art-house Cinecitta beschikt over drie filmzalen (174 , 49 en 38 zitplaatsen), een multifunctionele zaal voor 100 personen, een restaurant / café en een binnentuin. Het festival zal een dag lang gebruik maken van al deze faciliteiten.

Meer info op www.cinecitta.nl

TIAFF SPONSOREN

14 APRIL 2018

volg ons #tiaff

U kunt contact opnemen met TIAFF middels:

info[at]tiaff.nl
013-4678320

INDIENEN FILM