Korte Films / Expo / Installatie

Korte Films / Expo / Installatie

START 12.45U

TAAL
divers

DUUR
555 minuten

KORTE FILMS

Een Vrije Dag

REGIE Wouter Stoter, NL 2015, DUUR 10 min.

In een moderne villawijk, met huizen dicht op elkaar, moet Erik van zijn vrouw op zijn vrije dag het gras maaien. Voor de au pair van de buren probeert hij krampachtig te bewijzen dat hij geen veertigjarige familieman is die zich heeft begraven in een suffe buitenwijk.

The Gap

REGIE Patrick Vandebroeck BE 2016, DUUR 14 min.

Een blokken figuur vult oneffenheden op om zijn desolate wereld zuiver en vlak te houden maar een rood balletje zorgt voor chaos en zet zijn ideale wereldbeeld op zijn kop.

Welterusten

REGIE Jasper Bruijns NL 2014, DUUR 13 min.

Nachtelijk Rotterdam, een moderne metropool waar het licht nooit uitgaat en eenzaamheid ongezien in de leegte huist.

The Superrope Solution

REGIE Auke de Vries NL 2011, DUUR 5 min.

Een man, te lui om uit zijn stoel te komen, ziet op televisie dé oplossing: met touwen kun je je hele huis besturen. Alles lijkt daarmee echter in de knoop te raken.

Construction Lines

REGIE Max Colson UK 2017, DUUR 8 min.

Een korte animatie met amusant commentaar over de huishoudelijke wensen en de leefstijl van een van de superrijken. in Londen.

Aylesbury

REGIE Joe Gilbert UK 2016, DUUR 7 min.

Een prachtige film die de geschiedenis en de onzekere toekomst van een bijzondere woonwijk in Londen laat zien.

 

Expositie ‘Wheels of Time’

Van stoere NS werkplaats tot kloppend stadshart. Gerdien Wolthaus Paauw fotografeert de transformatie van de Tilburgse Spoorzone tussen 2013 en 2020 in ‘stones & stories’. De verandering van de locaties zijn in de beelden zichtbaar.

 

Installatie ‘Vals component’ en korte films

Mea Culpa 2018

Dienend enerzijds en anderzijds verslaafd aan een onontkoombare vormdrang en ornamentiek ontaardt architectuur altijd in een dwingende, repressieve ruimte. Dit paviljoen viert deze valse relatie tussen architectuur en haar gebruikers. In het paviljoen ziet u zes korte films die door Pop Up Cinema voor TIAFF zijn geselecteerd.

 

Lunch en diner

Er zullen gedurende de hele dag heerlijke hapjes en gerechten te verkrijgen zijn. Voor de innerlijke mens wordt dus eveneens goed gezorgd.

14 APRIL 2018

volg ons #tiaff

U kunt contact opnemen met TIAFF middels:

info[at]tiaff.nl
013-4678320