Op zaterdag 14 april 2018 zal het Tilburg Architectuur Film Festival (TIAFF) plaatsvinden in filmtheater Cinecitta. Een dag lang zal Cinecitta in het teken staan van films, lezingen, exposities en ontmoetingen.

Ga verder voor het programma
(of download het programmaboekje)

TIAFF PROGRAMMA

Het thema van de tweede editie van het festival is 'The social component'. Met deze dag vol films en sprekers wil TIAFF licht werpen op hoe architectuur en stedenbouw met een sociale missie vorm krijgen en de maatschappij kunnen beïnvloeden.

Sprekers op TIAFF 2018 zijn onder andere:
Nanne de Ru, Arna Mačkić, Marc Glaudemans, Tim Verlaan, Michiel Smits, Jan Hubert Bisschops, Jenny van den Broeke, Gerdien Wolthaus Paauw en Jurre Mattheeuwse.

Meer info over de sprekers

Zaal 1
Zaal 3
Zaal 4
doorlopend
12:45 u
13:15 u
13:45 u
15:15 u
15:45 u
16:45 u
18:15 u
18:45 u
19:15 u
20:15 u
20:45 u
21:15 u
22:15 u
22:45 u
23:15 u

TIAFF TICKETS

Kaarten voor het festival zijn per filmblok te koop. De prijs per filmblok is 7,50 euro. Studenten kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief van 5,50 euro per filmblok. Het intermezzo is gratis (reserveren niet nodig).

Koop de tickets via de filmlink in het programma of via de site van cinecitta.

Succes met de samenstelling van je dag!

koop tickets

TIAFF AMBASSADEURS

Mario Jacobs is wethouder ruimtelijke ordening van de gemeente Tilburg. Dagelijks betrokken bij de sociale impact van de gebouwde omgeving op de inwoners van de stad.

"De stad bruist als nooit tevoren"

bekijk videofragment

Sander van Bussel is mede-initiatiefnemer van de Tilburg Cowboys, een multidisciplinair kunstenaarscollectief uit Tilburg. Sander stelt ons, met zijn onconventionele kijk, de vraag. "Waarom moet alles in de stad zo extreem georganiseerd zijn??"

bekijk videofragment!!

Rob van Steen is directeur Van Theaters Tilburg. Rob ziet zich als gastheer van een theater van de stad en is gefascineert door de belangrijke rol die het gebouw daarbij kan innemen.

"Hoe kan architectuur uitnodigend zijn?"

bekijk videofragment

Miranda Poel ism. Ad Roefs zijn de bedenkers en ontwerpers van het kunstwerk de Maawmuur in Tilburg. Een klacht op constructieve wijze ombuigen naar een oplossing, laverend tussen humor en ernst.

"Heerlijk om mensen op een nieuwe manier te laten kijken!"

bekijk videofragment

TIAFF LOCATIE

Art-house Cinecitta beschikt over drie filmzalen (174 , 49 en 38 zitplaatsen), een multifunctionele zaal voor 100 personen, een restaurant / café en een binnentuin. Het festival zal een dag lang gebruik maken van al deze faciliteiten.

Meer info op www.cinecitta.nl

TIAFF SPONSOREN

14 APRIL 2018

volg ons #tiaff

U kunt contact opnemen met TIAFF middels:

info[at]tiaff.nl
013-4678320