Op zaterdag 14 april 2018 zal het Tilburg Architectuur Film Festival (TiAFF) plaatsvinden in filmtheater Cinecitta. Het thema van de tweede editie van het festival is 'The social component'. Een dag lang staat Cinecitta in het teken van films, lezingen, eten, muziek en exposities. Kom ook!

TIAFF PROGRAMMA

Het thema van de tweede editie van het festival is 'The social component'. Met deze dag vol films en sprekers wil TIAFF licht werpen op hoe architectuur en stedenbouw met een sociale missie vorm krijgen en de maatschappij kunnen beïnvloeden.

Zaal 1
Zaal 2
Zaal 3
Ruimte-X

...

TIAFF TICKETS

Zodra het programma definitief is wordt de kaartverkoop gestart. We zullen u op de hoogte houden als dat het geval is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op facebook om op de hoogte te blijven!

koop tickets

TIAFF AMBASSADEURS

Mario Jacobs is wethouder ruimtelijke ordening van de gemeente Tilburg. Dagelijks betrokken bij de sociale impact van de gebouwde omgeving op de inwoners van de stad.

"De stad bruist als nooit tevoren"

bekijk videofragment

Sander van Bussel is mede-initiatiefnemer van de Tilburg Cowboys, een multidisciplinair kunstenaarscollectief uit Tilburg. Sander stelt ons, met zijn onconventionele kijk, de vraag. "Waarom moet alles in de stad zo extreem georganiseerd zijn??"

bekijk videofragment!!

Rob van Steen is directeur Van Theaters Tilburg. Rob ziet zich als gastheer van een theater van de stad en is gefascineert door de belangrijke rol die het gebouw daarbij kan innemen.

"Hoe kan architectuur uitnodigend zijn?"

bekijk videofragment

Miranda Poel ism. Ad Roefs zijn de bedenkers en ontwerpers van het kunstwerk de Maawmuur in Tilburg. Een klacht op constructieve wijze ombuigen naar een oplossing, laverend tussen humor en ernst.

"Heerlijk om mensen op een nieuwe manier te laten kijken!"

bekijk videofragment

TIAFF LOCATIE

Art-house Cinecitta beschikt over drie filmzalen (174 , 49 en 38 zitplaatsen), een multifunctionele zaal voor 100 personen, een restaurant / café en een binnentuin. Het festival zal een dag lang gebruik maken van al deze faciliteiten.

Meer info op www.cinecitta.nl

TIAFF SPONSOREN

14 APRIL 2018

volg ons #tiaff

U kunt contact opnemen met TIAFF middels:

info@tiaff.nl
013-4678320